Filetkniver

Få matretter er så gode som stekt makrell på sommeren. Eller en torskerygg med litt pepperrot på høsten. Eller hvorfor ikke en klassisk laks i ovnen? Det finnes dog alltid en trussel når man spiser fisk. En strek i regningen som virkelig risikerer å ødelegge matopplevelsen. Bein. Harde, lange, skarpe og rett og slett farlige, ødelegger de og skaper furore.

Med en skikkelig god filetkniv slipper man bein. For selv om det også krever at man er litt fingernem, så hjelper ikke det om man ikke har en god filetkniv. En god filetkniv er skarp og spiss for å komme til de små, små beina - selvfølgelig uten å ødelegge fisken. Å filetere fisk med en filetkniv av høy kvalitet, kan være en ren fornøyelse. Måten som kniven glir gjennom fisken og renser bort alle kjedelige bein på, kan virkelig være oppmuntrende. En filetkniv kan også brukes til å skjære vekk hinner og fett fra en kjøttbit. En filetkniv er med andre ord en skikkelig renser av alt som er kjedelig!

Hos Bakeren og Kokken finner du et stort sortiment med filetkniver i forskjellige prisklasser, fra nøye utvalgte kvalitetsprodusenter. Uansett ambisjonsnivå på kjøkkenet, så har vi en filetkniv som er helt perfekt for deg!

Filetkniver