Universalkniven er den perfekte mellomtingen mellom en kjøkkenkniv og en liten kokkekniv. Den er ideell for å hakke, snitte og skjære mindre grønnsaker som sjalottløk eller hvitløk, og er også et utmerket valg hvis du foretrekker en mindre kniv på kjøkkenet. Med Mareld Akio-universalkniven får du en kompakt kniv med stor funksjonalitet – et smart valg for ethvert kjøkken.
Knivene i Mareld Akio-serien er laget med 67-lags damaskus-stål, som gir hvert blad et vakkert og unikt mønster. De er designet for å møte alle dine kjøkkenbehov, enten du skal snitte, skjære, hakke eller terne. Med en hardhet på 60-62 HRC holder de seg skarpe lenge, men de krever litt ekstra innsats når de skal slipes. For best resultat, dra kniven over et diamantbrynestål et par ganger før hver bruk. Håndtakene er laget av lett pakkatre, et slitesterkt og vannavvisende materiale som hemmer bakterievekst. Den avrundede formen på håndtaket, som smalner mot bolsteret, gir et godt grep uansett hvilken teknikk du bruker.
For å sikre at knivene dine varer i mange år, er det viktig å ta godt vare på dem. Bruk et brynestål regelmessig, og slipe eggen med en slipestein. Vi anbefaler Mareld Slipestein 1000/3000 for vedlikeholdssliping, og for en virkelig skarp egg, avslutt med Mareld Slipestein 4000/8000.
Universalkniven er den perfekte mellomtingen mellom en kjøkkenkniv og en liten kokkekniv. Den er ideell for å hakke, snitte og skjære mindre grønnsaker som sjalottløk eller hvitløk, og er også et utmerket valg hvis du foretrekker en mindre kniv på kjøkkenet. Med Mareld Akio-universalkniven får du en kompakt kniv med stor funksjonalitet – et smart valg for ethvert kjøkken.
Knivene i Mareld Akio-serien er laget med 67-lags damaskus-stål, som gir hvert blad et vakkert og unikt mønster. De er designet for å møte alle dine kjøkkenbehov, enten du skal snitte, skjære, hakke eller terne. Med en hardhet på 60-62 HRC holder de seg skarpe lenge, men de krever litt ekstra innsats når de skal slipes. For best resultat, dra kniven over et diamantbrynestål et par ganger før hver bruk. Håndtakene er laget av lett pakkatre, et slitesterkt og vannavvisende materiale som hemmer bakterievekst. Den avrundede formen på håndtaket, som smalner mot bolsteret, gir et godt grep uansett hvilken teknikk du bruker.
For å sikre at knivene dine varer i mange år, er det viktig å ta godt vare på dem. Bruk et brynestål regelmessig, og slipe eggen med en slipestein. Vi anbefaler Mareld Slipestein 1000/3000 for vedlikeholdssliping, og for en virkelig skarp egg, avslutt med Mareld Slipestein 4000/8000.