Denne fremragende Bob Kramer brødkniven fra Zwilling skjærer lett og ubesværet igjennom både mykt brød og harde skorper uten å flå det i stykker, takket være det unike og skarpe bølgeskjæret. Det stabile skaftet i Micarta er ergonomisk utformet, hvilket gjør kniven til en fornøyelse å arbeide med. Komforten gjør, at du kan arbeide med kniven lenge uten å bli trett i hånden. Knivbladet har en ultrahard kjerne av SG2 pulverstål, som er innstøpt i 100 lag av to forskjellige typer stål, med hver med sin hardhetsgrad. Resultatet av dette er et holdbart skjær med utrolig skarphet og enestående skjærekapasitet. CRYODUR® bladet, som er isherdet ved -196 °C, har en hardhet på omkring 63 Rockwell, er utroligt slitesterkt og er samtidig også fleksibelt.
Hver eneste kniv er unik med sitt individuelle damaskmønster, takket være en spesiell behandling, som endrer overflatestrukturen av hvert lag.
Denne fremragende Bob Kramer brødkniven fra Zwilling skjærer lett og ubesværet igjennom både mykt brød og harde skorper uten å flå det i stykker, takket være det unike og skarpe bølgeskjæret. Det stabile skaftet i Micarta er ergonomisk utformet, hvilket gjør kniven til en fornøyelse å arbeide med. Komforten gjør, at du kan arbeide med kniven lenge uten å bli trett i hånden. Knivbladet har en ultrahard kjerne av SG2 pulverstål, som er innstøpt i 100 lag av to forskjellige typer stål, med hver med sin hardhetsgrad. Resultatet av dette er et holdbart skjær med utrolig skarphet og enestående skjærekapasitet. CRYODUR® bladet, som er isherdet ved -196 °C, har en hardhet på omkring 63 Rockwell, er utroligt slitesterkt og er samtidig også fleksibelt.
Hver eneste kniv er unik med sitt individuelle damaskmønster, takket være en spesiell behandling, som endrer overflatestrukturen av hvert lag.