Brødkniven er ofte en oversett kjøkkenhjelper – kanskje fordi man først virkelig forstår hvor viktig en god brødkniv er når man bruker en. Denne modellen fra Mareld har en bladlengde på 23 centimeter, perfekt for de fleste brødtyper. Den skarpe, taggete eggen skjærer lett gjennom både flate brød og surdeigsbrød med hard skorpe og seigt, luftigt indre. Ideell for både nybakt brød fra din egen ovn og smakfullt brød fra bakeriet. Så sett frem ost, marmelade og pålegg – det er tid for en herlig frokost!
Marelds kjøkkenkniver er laget med tysk presisjon og laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55-57 HRC. Dette gir en slitesterk knivegg som er uunnværlig på kjøkkenet og lett å slipe når det trengs. Skaftet er laget av lett pakkatre, et materiale laget av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Resultatet er et holdbart og vannavvisende materiale som også hemmer bakterievekst.
For å holde eggen i topp stand, vask kniven for hånd, tørk den med et kjøkkenhåndkle, og oppbevar den på en knivmagnet, i en knivblokk, eller i en egen knivskuff. Vedlikehold med slipestål og bruk våtstein regelmessig for å bevare skarpheten. Vi anbefaler Mareld Sharpening Steel. Til vedlikeholdssliping, bruk Mareld Slipestein 1000/3000. For å lage en ny egg, start med en grov slipestein som Mareld Slipestein 300/1500, og avslutt med en finere slipestein som Mareld Slipestein 4000/8000 for å polere kanten.
Brødkniven er ofte en oversett kjøkkenhjelper – kanskje fordi man først virkelig forstår hvor viktig en god brødkniv er når man bruker en. Denne modellen fra Mareld har en bladlengde på 23 centimeter, perfekt for de fleste brødtyper. Den skarpe, taggete eggen skjærer lett gjennom både flate brød og surdeigsbrød med hard skorpe og seigt, luftigt indre. Ideell for både nybakt brød fra din egen ovn og smakfullt brød fra bakeriet. Så sett frem ost, marmelade og pålegg – det er tid for en herlig frokost!
Marelds kjøkkenkniver er laget med tysk presisjon og laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55-57 HRC. Dette gir en slitesterk knivegg som er uunnværlig på kjøkkenet og lett å slipe når det trengs. Skaftet er laget av lett pakkatre, et materiale laget av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Resultatet er et holdbart og vannavvisende materiale som også hemmer bakterievekst.
For å holde eggen i topp stand, vask kniven for hånd, tørk den med et kjøkkenhåndkle, og oppbevar den på en knivmagnet, i en knivblokk, eller i en egen knivskuff. Vedlikehold med slipestål og bruk våtstein regelmessig for å bevare skarpheten. Vi anbefaler Mareld Sharpening Steel. Til vedlikeholdssliping, bruk Mareld Slipestein 1000/3000. For å lage en ny egg, start med en grov slipestein som Mareld Slipestein 300/1500, og avslutt med en finere slipestein som Mareld Slipestein 4000/8000 for å polere kanten.