Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske

Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske
  • Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske
  • Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske
  • Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
739 kr (veil. 799 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Kai Kjøkkenkniv Barn med Fingerbeskyttelse Gaveeske

Barn er kreative og har en herlig fantasi som gjør at både matlaging og måltider kan bli morsomme og interessante, barn gjør som voksne gjør og ikke som man sier!

Så la barna ta plass på kjøkkenet og være med på like vilkår. Kokkens beste venn er kniven, så vi vil gjerne presentere dette redskapet også for juniorkokkene, selvfølgelig med like bra kvalitet og unike design som til de voksne. Det er viktig at en barnekniv er skarp, det skal ikke være nødvendig å trykke og anstrenge seg for å skjære noe, det er da skadene oppstår. Likevel er det viktig at barna tidlig får lære seg at en kniv er skarp og skal brukes med forsiktighet.

Tim Mälzer og en japansk knivspesialist fra Kai har samarbeidet for å utvikle en unik junior kniv som gjør det enklere for barn fra 6 års alder å lære seg hvordan man bruker profesjonelle kjøkkenredskap.

Kniven har anti-slip, ergonomisk håndtak som gir et godt grep til små barnehender.

Knivens stålblad er riflet for å støtte barnets naturlige bevegelsemønster og for å minimere risikoen for at fingrene sklir ned på knivbladet. For å minimere risikoen for skader ytterligere har knivbladet også en avrundet spiss og ende. Den fleksible fingerbeskyttelsen medfølger.

Kniven og fingerbeskyttelsen kommer i en pen blikkboks.  

Mål: 11 cm (10 cm håndtak).