KitchenAid Kjøkkenmaskin

KitchenAid- fabrikken ble grunnlagt i 1919 i Michigan, USA, og ble kjøpt opp i 1987 av Whirlpool. Fabrikken lagde til å begynne med profesjonelle kjøkkenmaskiner, og utviklet samtidig verdens første stavmikser for husholdsbruk og etterhvert også en vanlig mikser.

KitchenAid har hatt sin velfortjente plass på det profesjonelle kjøkkenmarkedet i Europa i over 20 år, men stavmikseren for husholdsbruk ble først introdusert i 1991 i Frankrike.

KitchenAids stavmikser fikk i 1937 nytt design av den amerikanske designeren Egmont Arens. Den har blitt belønnet med flere designpriser og er utstilt på Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

KitchenAid er en kjøkkenmaskin av svært god kvalitet og har en gjennomsnittlig levetid på 30 år (400 timer). Den har en 300 watts direktedrivende motor med 10 hastigheter og en unik blandeevne utviklet og patentert av KitchenAid. Hele maskinen er laget av metall og er derfor både holdbar og står stabilt. En rekke tilbehør finnes til maskinen.

Bakeren og Kokken har Norges største sortiment av KitchenAid-produkter. Vi har samtlige farger på eget lager, og kan derfor levere raskt.
KitchenAids Assistenter leveres fri for frakt med postpakke.

KitchenAid Kjøkkenmaskin