Vi ønsker å feire Kanelbollens dag 4. oktober, og det er på tide å gjøre dette klassiske bakverket enda mer spennende.
Her finner du alt du trenger for å lage perfekte kanelboller, inspirerende smaker og en oppskrift på en kanelbollepai å servere.
Har du lyst til å prøve noen nye smaker? Her er 10 kreative smaksvarianter du kan krydre kanelsnurrene med i år!
Har du lyst til å prøve noe nytt på Kanelbolle-dagen? Her er en herlig pai for deg som elsker kanelboller.
Og eplepai. Og dulce de leche. Denne paien er litt mer tidkrevende, men absolutt verdt det.
1 pai, ca 20 cm i diameter (8–10 porsjoner)
Paideig
Eplefylling
Til utkjevling
Til pensling
Eplefylling
Bak og stek
Tips! Hvis du vil bake paien uten å lage kanelsnurrer til lokket, kan du selvfølgelig kjevle ut paideigen som den er. Tilsett i så fall en teskje ekstra kanel i fyllet.