Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Nyttårsforsett Lage mere mat

Nyttårsforsett: Lage mere mat

Med et nytt år kommer masser av ny energi og motivasjon. Det er også en perfekt anledning å love seg selv å bli 
en enda bedre hjemmekokk og finne mer glede på kjøkkenet. Kanskje er det tid for å lære seg alt om trenden sous vide? 
Finn ut hvilke vinglass som passer til hvilke druer? Eller lære seg mer om kniver og finne en ny beste venn på kjøkkenet. 
Her har vi samlet guider og eksperttips som hjelper deg besvare masser av spørsmål innenfor kjøkkenets kunst.

Slow Cooker

Å kombinere et aktivt liv med en matlagning som er både sunn, god og laget fra grunnen er ikke enkelt alle ganger. Men slow cookeren gjør det mulig! Kanskje høres pulled pork eller chilli kjent ut? Det er perfekte matretter til å gjøre i en slow cooker. Det finnes så mye mer å oppdage, bare fantasien setter grenser. Og best av alt – å lage mye mat på samme gang er økonomisk, en perfekt løsning for deg som vil lage alle ukens matpakker eller har en stor familie.

TIL SLOW COOKER

Pastamaskin

Har man en gang spist fersk pasta er det vanskelig å gå tilbake til den tørkede. Med en pastamaskin fikser du biffen, eller spaghettin, på no time! Mange tror at det er vanskelig og slitsomt å lage egen pasta, men det er morsomt, enkelt og deilig! Dessuten har du peiling på hva pastaen inneholder og kan legge til de smakene du liker best!

TIL PASTAMASKINER

Sous vide

For å lage sous vide trenger du en sous vide-stav, en vakuumpakker og en stor kasserolle. Du må vakuumpakke for å beskytte råvarene fra vannet, samtidig som det hjelper til for å beholde den naturlige smaken og næringen. Tilberedningstiden blir litt lenger enn ved tradisjonell tilberedning, men resultatet er vert å vente på! Råvaren beholder både næring og smak på en helt annen måte – kjøtt og fisk blir mørere og grønnsaker får en perfekt spenst og beholder sine fine farger.

TIL SOUS VIDE
Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40