Melkeskummere

Er du en latte-elsker som digger å henge på kaffebaren? Men er du allikevel kanskje litt lei av å stadig vekk måtte besøke den nærmeste cafeen for å få den perfekte kaffen? Om du vil ha muligheten til å nyte en skikkelig god kaffe latte eller cappuccino hjemme, så har du kommet til rett sted! Her har vi mange forskjellige redskaper som hjelper deg med å skape det perfekte melkeskummet.

Hos Bakeren og Kokken finner du melkeskummere fra Bialetti, Graef, Dualit og Krups. Alle disse lager herlig og luftig skum. Vi har blant annet en trådløs melkeskummer fra Dualit som har tre forskjellige funksjoner. Du kan varme og skumme melk til en cappuccino, skumme kald melk til milkshakes, eller bare varme melken til latten eller kakaoen din.

Her finner du også melkeskummere som kan brukes i mikrobølgeovnen. Med denne melkeskummeren kan du enkelt lage din egne, kremete cappuccino eller kaffe latte på bare noen få sekunder. Hos oss finner du også flere forskjellige modeller av melkekanner. Melkekanner er perfekte til å varme og helle opp den varme melken!

Melkeskummere