Hvis du noen gang drukket en espresso i en av de små kaffebarene som finnes sør i Italia, først og fremst i Napoli, da vet du omtrent hvordan denne espressoen smaker. Det høye inneholdet av robusta gjør at kaffen nesten helt savner syre, i stedet finnes det tydelige toner av jord og kakao. Drikk den gjerne med sukker som italienerne selv foretrekker. Hele kaffebønner.
Blandingen inneholder:
Uganda Robusta Kaweri Plantation.
Brasilien Mogiana Coop.
El Salvador Las Delicias Estate.
Nicaragua Royal.
Bryggetips:
Dosering: 19 gram.
Temp: 90 C.
Bryggetid: 22-27 sekunder.
Mengde: 55 ml.
Hvis du noen gang drukket en espresso i en av de små kaffebarene som finnes sør i Italia, først og fremst i Napoli, da vet du omtrent hvordan denne espressoen smaker. Det høye inneholdet av robusta gjør at kaffen nesten helt savner syre, i stedet finnes det tydelige toner av jord og kakao. Drikk den gjerne med sukker som italienerne selv foretrekker. Hele kaffebønner.
Blandingen inneholder:
Uganda Robusta Kaweri Plantation.
Brasilien Mogiana Coop.
El Salvador Las Delicias Estate.
Nicaragua Royal.
Bryggetips:
Dosering: 19 gram.
Temp: 90 C.
Bryggetid: 22-27 sekunder.
Mengde: 55 ml.