Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Ankarsrum med iskremmaskin

Hvem har vel ikke drømt å imponere seg selv eller sine gjester med 100% hjemmelaget dessert? Brownie kake med vanilje iskrem er en klassisk etterrett, men den vil alltid bli satt mer pris på om den er hjemmelaget. Tenk på den flotte muligheten du får når du selv bestemmer sukkermengden og har full kontroll på alle ingredienser. Si nei til alle tilsetningsstoffer og fargestoffer og klikk dette settet med deg hjem.

Akkurat nå: 7 990 kr!

Førpris 9 589 kr

 

 

 

 

 

Tilbudet gjelder 16/4-5/5 2014

 

OPPSKRIFT

Iskremsandwich

med bringebæris og kaker med sitron og hvit sjokolade

Du trenger:

Bringebæris

  • 5 eggeplommer
  • 1 1⁄2 dl strøsukker
  • 1 stk vaniljestang eller 1 ts vaniljepasta
  • 2 dl melk
  • 5 dl pisket fløte
  • 500 frosne - tinte bringebær

Chocolate chip cookies med hvit sjokolade og sitron

  • 200 g romtemperert smør
  • 1 1⁄2 dl strøsukker (melis)
  • 1 dl mykt farinsukker
  • 1 egg
  • 1 eggeplomme
  • 4 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 kryddermål (1 ml) salt
  • 150 g hvit chocolate-chips
  • Skall fra en sitron

Gjør slik:

Bringebæris

  1. Tin bringebærene og bland dem så til en jevn masse ved hjelp av en stavmikser.
  2. Sil ut kjernene fra bringebærene med en fin sil.
  3. Legg eggeplommene og strøsukkeret/meliset i en bolle og rør dem raskt sammen.
  4. Del vaniljestangen i midten og skrap ut innholdet.
  5. Kok opp melken, den piskede fløten, vaniljen og bringebærpuréen i en kjele. Rør hele tiden.
  6. Hell den varme væsken over i eggeblandingen under konstant omrøring og deretter hell røren over i kasserollen igjen.
  7. Varm iskremrøren forsiktig opp på komfyren under konstant omrøring til 85 grader. Den må IKKE koke!
  8. Hell iskremrøren over i en bolle, legg over en plastfolie og la det avkjøles. La det stå i kjøleskapet i minst 8 timer, helst over natten.
  9. Hell deretter iskremen over i en iskremmaskin og la den jobbe til du får den ønskede konsistensen, som betyr mellom 45-60 minutter.
  10. Nyt iskremen med det samme eller oppbevar den i fryseren.

Chocolate chip cookies med hvit sjokolade og sitron

  1. Sett ovnen på 200 grader – varmluft.
  2. Legg smøret i en bolle og tilsett strøsukker (melis) og mykt farinsukker. Visp det til alt er godt blandet.
  3. Tilsett eggeplomme og ett egg og visp litt til.
  4. Bland inn hvetemelet, bakepulveret og saltet i en bolle. Hell melblandingen oppi smørblandingen og rør rundt for hånd med en slikkepott til alt er blandet godt sammen.
  5. Tilsett hvite sjokolade-chips, men spar på noen for å dekorere kakene etter at de er stekt.
  6. Riv skallet fra en sitron og bland det inn.
  7. Ta frem en stekeplate og dekk det med bakepapir.
  8. Bruk en kake-scoop og form 12-14 like store kaker.
  9. Stek kakene midt i ovnen i omtrent 10 minutter.
  10. Ta dem ut av ovnen og dekorer kakene med hvite sjokolade-chips mens de fortsatt er varme.
  11. La dem avkjøle seg helt.

Oppsats

  1. Ta iskremen ut av fryseren og la den tine litt i romtemperatur.
  2. Legg iskremkuler på halvparten av kakene
  3. Legg så resten av kakene på toppen av iskremen og trykk dem forsiktig sammen til en sandwich.
  4. Dekorer eventuelt med friske blomster, selv valgte jeg blå kornblomst.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker