Bagaren och Kocken ABiRobot Roomba 774 Robotstøvsuger

iRobot Roomba 774 RobotstøvsugeriRobot Roomba 774 Robotstøvsuger
  • iRobot Roomba 774 Robotstøvsuger
  • iRobot Roomba 774 Robotstøvsuger
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

iRobot Roomba 774 Robotstøvsuger

Roomba er en ny og innovativ robotstøvsuger som effektivt og enkelt eliminerer smuss, støv, smuler og hår fra dine gulv. Med sine lave 9 cm klarer Roomba å ta seg under de fleste møbler og med hjelp av sin avanserte teknikk klarer den myke tepper like bra som harde gulv. Det er heller ikke nødvendig å ha sjekk på hvilke gulv roboten skal fortsette med, dette klarer roboten helt selv. De roterende sidebørstene som feier all smuss foran roboten gjør at du også kan glemme smuss som ligger i hjørnene.

Design 

Designet på Roomba 615 er ikke bare stilig men er også formet for å gjøre rengjøringen enklere. Den runde formen tillater at roboten kan ta seg smidig rundt på gulvet uten å rive ned noe. De gummierte kantene hjelper til å forhindre skader på møbler og andre gjenstander. De roterende sidebørstene hjelper Roomba å rengjøre langs veggene. Roomba er en poseløs støvsuger som du enkelt tømmer ved å ta ut en beholder hvor all smuss havner.

Grundig rengjøring

Roomba har mange spesielle egenskaper som gjør at den holder alle gulv fantastisk rene. iAdapt Responsive Navigasjons-teknikken hjelper Roomba til å rengjøre hver centimeter av gulvet ditt. Nøyaktige algoritmer gjør det mulig for roboten å få hele gulvet skinnende rent. Der det kreves ekstra rengjøring, som f.eks. på en veranda eller ved ytterdøren bruker Roomba et spesielt våpen - Dirt Detection. Robotstøvsugeren noterer at disse områdene trenger en ekstra grundig rengjøring og går frem og tilbake over dette området til det er helt rent.

Ekstra fordeler

- Roomba 774 er meget støysvak slik at du enkelt kan gjøre annet mens den jobber.

- Med kraftfull oppsugingsevne og effektive børster er Roomba perfekt for dyreeiere og allergikere da den enkelt samler opp alle hår. 774-modellen har også et HEPA-filter som fanger opp dyrehår og støv på en svært effektiv måte.  

- Du trenger ikke å være hjemme når roboten arbeider, trykk bare på knappen og roboten fikser resten. Roomba oppdager selv når underlegget forandres eller om det kommer en kant eller en trapp.

- Hvis batteriet nærmer seg tomt returnerer Roomba til ladestasjonen.  

- På 774-modellen kan du velge ønsket rengjøringsskjema. 

- Identifierer de minste partiklene og konsentrerer rengjøringen.  

Medfølger
- iRobot Roomba 774

- Rengjøringsredskap
- Ladestasjon
- iRobot XLife™ Extended Life Battery

- Manual  


 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også