Bagaren och Kocken ABiRobot Roomba 615 Robotstøvsuger

iRobot Roomba 615 RobotstøvsugeriRobot Roomba 615 Robotstøvsuger
  • iRobot Roomba 615 Robotstøvsuger
  • iRobot Roomba 615 Robotstøvsuger
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

iRobot Roomba 615 Robotstøvsuger

Roomba er en ny og innovativ robotstøvsuger som effektivt og enkelt eliminerer smuss, støv, smuler og hår fra gulvene. Med sine lave 9 cm klarer Roomba å ta seg under de fleste møbler og med hjelp av sin avanserte teknikk kan den rengjøre både harde gulv og myke tepper. Du trenger heller ikke å ha sjekk på hvor støvsugeren skal gå, dette klarer roboten helt selv! De roterende sidebørstene som smidig feier all smuss foran roboten gjør at du ikke trenger å bekymre deg over skitt og smuss i hjørnene.

Designet på Roomba 615 er ikke bare stilig men er også formet for å gjøre rengjøringen enklere. Den runde formen tillater at roboten kan ta seg smidig rundt på gulvet uten å rive ned noe. De gummierte kantene hjelper til å forhindre skader på møbler og andre gjenstander. De roterende sidebørstene hjelper Roomba å rengjøre langs veggene. Roomba 615 er en poseløs støvsuger som du enkelt tømmer ved å ta ut en beholder hvor all smuss havner.

Grundig rengjøring

Roomba 615 har mange spesielle egenskaper som gjør at den holder alle gulv fantastisk rene. iAdapt Responsive Navigasjons-teknikken hjelper Roomba til å rengjøre hver centimeter av gulvet ditt. Nøyaktige algoritmer gjør det mulig for roboten å få hele gulvet skinnende rent. Der det kreves ekstra rengjøring, som f.eks. på en veranda eller ved ytterdøren bruker Roomba et spesielt våpen - Dirt Detection. 615-modellen noterer at disse områdene trenger en ekstra grundig rengjøring og går frem og tilbake over dette området til det er helt rent.

Ekstra fordeler

- Med Roomba 615 kan du glemme støy, for roboten er mye stillere enn de fleste andre rengjøringsmaskiner slik at du kan koble av når den jobber.

- Med kraftfull oppsugingsevne og effektive børster er Roomba perfekt for dyreeiere og allergikere da den enkelt samler opp alle hår.  

- Du trenger ikke å være hjemme når roboten arbeider, trykk bare på knappen og roboten fikser resten. Roomba oppdager selv når underlegget forandres eller om det kommer en kant eller en trapp.

- Hvis batteriet nærmer seg tomt returnerer Roomba til ladestasjonen.  

Medfølger
- iRobot Roomba 774
- Ladestasjon
- iRobot® Battery with XLife formulation

2 års garanti

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også