Vaser og Krukker

Har du den perfekte krukken eller vasen til å sette nydelige blomster i? Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige vaser og krukker. Her finner du blant annet produkter fra varemerker som Eva Solo, Rosti, House Doctor og Stelton.

Eva Solo tilbyr blant annet en selvvannende krukke. Denne passer perfekt til urter. Den er utstyrt med et nylonsnøre som gir planten vann. På den måten kan den vanne seg helt selv! En vase eller krukke er ikke bare praktisk. Det er også en vakker innredningsdetalj som kan løfte et helt hjem. Det er alltid like koselig å ha flere slags planter og blomster i krukker i vinduskarmen.

Å ha ferske blomster i en vase hjemme, er helt fantastisk. Det gir ikke bare hele hjemmet en frisk duft, det gir også følelsen av liv i hjemmet, og vil garantert gjøre deg gladere! Her finner du også de perfekte urtekrukkene. I en urtekrukke fungerer det utmerket å ha urter som persille, gressløk, dill, basilikum - eller hvorfor ikke mynte? Det er en ubeskrivelig følelse å tilsette sine egne urter i maten!

Vaser og Krukker