Tekstil

I denne kategorien finner du forskjellige typer av tekstiler. Her finner du blant annet tepper og puter. Vi har blant annet et lappeteppe fra IB Laursen. Her kan du også finne et pledd i en fin mintfarge. Hvis du er ute etter det perfekte forkleet, så har du kommet til rett sted. Vi har flere fine forklær som beskytter klærne dine ved matlaging og baking.

Her finner du blant annet forklær fra varemerker som Greengate, Segers, PanGourmet, Global og Baway. Vi har mange fine forklær fra Bakeren og Kokken; våre egne, flotte forklær med god kvalitet.

Her finner du også grytekluter og grytevotter i flere forskjellige modeller og materialer. Det er jo nesten obligatorisk å ha en gryteklut og en grytevott hjemme på kjøkkenet. Du finner også mange fine kokkeklær til både voksne og barn. Her finner du også en matchende kokkejakke og kokkelue.

Vi tilbyr flere kjøkkenhåndklær i forskjellige farger og mønstre. Et kjøkkenhåndkle er som vi alle vet - et must på kjøkkenet! Vi har også utrolig flotte brødkurver i tekstil fra Stelton. Denne fantastiske brødposen finnes i flere forskjellige farger.