Lamper

En lampe er selvsagt et av de viktigste tingene vi omgir oss med i hjemmet. Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige lamper. Her finner du blant annet vegglamper og taklamper. Hvis du er ute etter en vegglampe eller taklampe i retro design, så har du kommet helt rett! Vi har flere slags lamper i retro design. Vi har modeller i forskjellige størrelser og farger som hvit, grå, mint, lyseblå, kremhvit, lyserosa og lysegrønn. Lampene er laget av flott, lakkert metall.

Her finner du også vakre oljelamper fra Stelton. En oljelampe gir et fantastisk, hvitt skinn som gir hjemmet ditt en vakker stemning. Stelton har også en svært vakker, klassisk skipslampe som har et flott design og som holder vinden borte.

House Doctor tilbyr en hypermoderne sokkellampe. Den finnes i sølv og kobber, og har også en fin tekstilkabel; disse lampene er utrolig vakre. Lamper kan ha stor betydning i hjemmet. Avhengig av hvilken stil man er ute etter, kan man velge helt selv, og skape sin egne lyse atmosfære.

Lamper