Bagaren och Kocken ABHurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål

Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stålHurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål
  • Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Hurom Slowjuicer HW Professional Rustfritt stål

Professionell Slowjuicer HW Serie (HW-SBE18)
 
Verdens første profesjonelle slowjuicer er født, etter mange års erfaring fra Hurom Juice Caféer. Formgivelsen av Professionell Slowjuicer har fått pris i design av iF Design Award.
Hurom har utviklet en maskin som er kraftigere og enklere å bruke profesjonelt. Nå kan restauranter og kafeer også presse næringsrike og nypressede juicer og smoothies etter sesong og ønsker fra kundene. Slowjuiceren har samme lave støynivå og gode effektivitet som de for privat bruk. Det vil si mere juice og mindre svinn.
Professionell Slowjuicer har et skall i rustfritt stål, hygienisk og lett å holde ren. Den er robust, motstandskraftig mot støt og slag og produsert for å klare yrkesmessig bruk. Juiceprocessoren har en stor beholder for juice opp til 1000 ml.
 
Slowjuicer - Beste måten å lage Juice på
Hurom lager sannsynligvis verdens beste slowjuicer for profesjonelt bruk.
Hurom slowjuicer arbeider med lav hastighet i to trinn. Først knuses ingrediensene og deretter presses de forsiktig gjennom en fin sil. Denne måten å lage juice på fra frukt og grønnsaker gir en bedre juice enn i en råsaftsentrifuge, dessuten utvinner en slow juicer ca 30% mer juice. Takket være den skånsomme prosessen bevares vitaminer, enzymer og andre næringsstoffer bedre.
Juicen blir også friskere og holder seg bedre enn juice som blir laget i en råsafsentrifuge.
 
Støysvak og enkel i bruk
Hurom slowjuicer arbeider med lav hastighet og er derfor meget støysvak (30-50dB). Du kan lett føre en normal samtale samtidig som maskinen arbeider. Dette er en stor fordel på arbeidsplasser hvor støy kan være et arbeidsmiljøproblem.
 
Holdbar
Hurom er utstyrt med en induksjonsmotor som er så godt som uutslitelig, den er kraftigere og større enn apparatene for privat bruk, men like støysvak. Motoren er også konstruert for kontinuerlig bruk uten overoppheting. Den skal klare 8 timers kontinuerlig bruk uten å påvirkes negativt.
Skallet, som er av formpresset rustfritt stål, er kraftig og solid for å klare daglig bruk. Kvernen i Hurom Slowjuicers er laget av et materiale som heter GE Ultem, dette er 8 ganger hardere enn det materiale som andre produsenter benytter seg av. 1 års garanti.
 
Maksimalt utbytte av råvarene
I Hurom Professionell Slowjuicer har man optimert utvinningen av råvarene ytterligere ved å forbedre silen. En gjennomsiktig juicebeholder gir bedre kontroll av processen når man presser. Juicelokket gjør at det er enklere å blande ulike ingredienser i beholderen.
 
Enkel rengjøring
Det er få deler som må rengjøres etter bruk, men dette gjør man enkelt gjennom å skylle dem under rennende vann.
Silen må rengjøres grundig slik at fruktrester ikke tetter igjen de små hullene. Dette gjør man enkelt med den medfølgende børsten. Beholderen er enkel å håndtere og rengjøre. Utsiden av rustfritt stål er hygienisk og enkel å tørke av.
 
Mål: B 200 x L 282 x H 460 (mm)
Vekt: 9 kilo
Omdreininger: 60 rpm 
Beholder: 1000 ml
 
 


 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE