Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød

Hurom Slowjuicer HU-700 VinrødHurom Slowjuicer HU-700 VinrødHurom Slowjuicer HU-700 VinrødHurom Slowjuicer HU-700 VinrødHurom Slowjuicer HU-700 Vinrød
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød
  • Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød

Hurom Slowjuicer HU-700 Vinrød Burgundy (HH-EBE06)
 
Denne modellen har fått designprisen Red Dot Award og har blitt meget populær takket være sitt flotte design.
Den har et lite håndtak som gjør den lett å flytte på. En propp i utløpsrøret gjør at du kan la juicen være i beholderen og blande den med juice fra andre frukter hvis du vil. En slowjuicer er økonomisk og gir ca 30% mer juice enn en konvensjonell juicesentrifuge og med et høyere bevart innehold av vitaminer og enzymer. Som konsument får du en støysvak "evighetsmaskin" med deler som nesten er uutslitelige, enkel rengjøring og en maskin som klarer både grønnsaker, frukt og nøtter.
 
Slowjuicer - Beste måten å lage Juice på
Hurom lager sannsynligvis verdens beste slowjuicer.
Hurom slowjuicer arbeider med lav hastighet i to trinn. Først knuses ingrediensene og deretter presses de forsiktig gjennom en fin sil. Denne måten å lage juice på fra frukt og grønnsaker gir en bedre juice enn i en råsaftsentrifuge, dessuten utvinner en slow juicer ca 30% mer juice. Takket være den skånsomme prosessen bevares vitaminer, enzymer og andre næringsstoffer bedre.
Juicen blir også friskere og holder seg bedre enn juice som blir laget i en råsafsentrifuge.
 
Støysvak
Hurom slowjuicer arbeider med lav hastighet og er derfor meget stille (50-60dB). Du kan lett føre en normal samtale samtidig som maskinen arbeider. 
 
Holdbar
Hurom er utstyrt med en induksjonsmotor som er så godt som uutslitelig, Hurom gir 10 års garanti på motoren.
Kvernen i Hurom Slowjuicers er laget av et materiale som heter GE Ultem, dette er 8 ganger hardere enn det materiale som andre produsenter benytter seg av.  
 
Fleksibel
Med en Hurom slowjuicer kan du lage juice av i stort sett alle typer av frukt, grønnsaker og nøtter. Juicen kommer ut fra den ene tuten og avfallet fra en annen.
 
Enkel rengjøring
Det er få deler som må rengjøres etter bruk, men dette gjør man enkelt gjennom å skylle dem under rennende vann.
Silen må rengjøres grundig slik at fruktrester ikke tetter igjen de små hullene. Dette gjør man enkelt med den medfølgende børsten. 
 
Høyde: 40,2 cm
Dybde: 25,0 cm
Bredde: 17,3 cm
Vekt: 6,3 kilo
Effekt motor: 150 W
Omdreininger/minutt: 70 
Materiale: Hardplast
BPA fri
Medfølgende tilbehør: To oppsamlingsbeholdere som kan stables i hverandre, rengjøringsbørste og en standardsil.  
Engelsk bruksanvisning
 
Garanti
Hurom Slow Juicer er garantert av Hurom L.S. Co. Ltd. for å være feilfri i materiell konstruksjon og produksjon.

Motoren har 10 års garanti og andre deler har 2 års garanti fra kjøpsdato.


 
Oversikt over de ulike modellene fra Hurom:
HU-400 Grunnmodellen, en standard fin sil, Ekstra barnesikring, Størrelse beholder: Ikke relevant da den ikke har stopp for avløpet.
 
HU-500 To siler, en fin og en noe grovere for smoothie. Ekstra barnesikring, Propp for å stenge avløpet, Størrelse beholder 300 ml.
 
HU-600 Second generation, En videreutvikling av den populære HU-600. Pulp controll, Propp for å stenge avløpet, To siler, en grov og en fin, 43 omdreininger per minutt, Skall av børstet stål, Størrelse beholder 450 ml, Stillere enn tidligere modeller. 
 
HU-700 Toppmodellen som har vunnet Red dot design award. Størrelse beholder 500 ml, Har håndtak, To siler, Propp for utløpet, Skall av plast.

HU-700 Second generation, En videreutvikling av den populære HU-700. Størrelse beholder 500 ml, Lokk til beholderen, Har håndtak, Propp til avløpet, Enklere montering, To siler, Skall av plast, 43 omdreininger per minutt, Stillere enn tidligere modeller.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE