Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri

Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation RustfriHurom Slowjuicer HU-600 Second Generation RustfriHurom Slowjuicer HU-600 Second Generation RustfriHurom Slowjuicer HU-600 Second Generation RustfriHurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri
  • Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Hurom Slowjuicer HU-600 Second Generation Rustfri

Hurom Slowjuicer HU-600 Second generation rustfri (HFSBE-11)
 
Second Generation er en videreutvikling av Huroms fremgangsrike slowjuicer HU-600 med skall av stål
 
Den nye juiceskruen arbeider meget effektivt og til tross for at den bare roterer med 43 omdreininger i minuttet får den ut like mye juice som tidligere modeller.
Den langsomme hastigheten gjør at enda flere vitaminer blir bevart i den ferdige juicen.  
 
Den nye skruen gjør også at det samles mindre fruktkjøtt inne i maskinen og at pressingen av frukt og grønt blir effektivere.

Maskinen har en så kalt pulp kontroll som gjør at man kan stille inn hvor hardt man vil at frukt og grønnsaker skal bli presset og det blir også lettere å presse ut grønnsaker med lange fibre fra silen. 
 
Akkurat som sin eldre søster har også Hurom HU-600 second generation den praktiske juiceproppen som gjør at man lett kan mikse råvarer og lage gode og sunne blandingsjuicer.
 
Slowjuicer - Beste måten å lage Juice på
Hurom lager sannsynligvis verdens beste slowjuicer.
Hurom slowjuicer arbeider med lav hastighet i to trinn. Først knuses ingrediensene og deretter presses de forsiktig gjennom en fin sil. Denne måten å lage juice på fra frukt og grønnsaker gir en bedre juice enn i en råsaftsentrifuge, dessuten utvinner en slow juicer ca 30% mer juice. Takket være den skånsomme prosessen bevares vitaminer, enzymer og andre næringsstoffer bedre.
Juicen blir også friskere og holder seg bedre enn juice som blir laget i en råsafsentrifuge.
 
Støysvak
Hurom slowjuicer arbeider med lav hastighet og er derfor meget stille. Du kan lett føre en normal samtale samtidig som maskinen arbeider. 
 
Holdbar
Hurom er utstyrt med en induksjonsmotor som er så godt som uutslitelig, Hurom gir 6 års garanti på motoren.
Kvernen i Hurom Slowjuicers er laget av et materiale som heter GE Ultem, dette er 8 ganger hardere enn det materiale som andre produsenter benytter seg av.  
 
Fleksibel
Med en Hurom slowjuicer kan du lage juice av i stort sett alle typer av frukt, grønnsaker og nøtter. Juicen kommer ut fra den ene tuten og avfallet fra en annen.
 
Enkel rengjøring
Det er få deler som må rengjøres etter bruk, men dette gjør man enkelt gjennom å skylle dem under rennende vann.
Silen må rengjøres grundig slik at fruktrester ikke tetter igjen de små hullene. Dette gjør man enkelt med den medfølgende børsten. 
 
Høyde: 39,8 cm.
Dyp: 24,9 cm.
Bredde: 17,1 cm.
Vekt: 6,2 kilo
Effekt: 150 W
Omdreining/minutt: 43
Størrelse beholder: 500ml 
Medfølgende tilbehør: 2 kanner som kan stables i hverandre, rengjøringsbørste, 2 siler, lokk til beholderen
Materiale: Hard plast
BPA fri 
 
Oversikt over de ulike modellene fra Hurom:
HU-400 Grunnmodellen, en standard fin sil, Ekstra barnesikring, Størrelse beholder: Ikke relevant da den ikke har stopp for avløpet.
 
HU-500 To siler, en fin og en noe grovere for smoothie. Ekstra barnesikring, Propp for å stenge avløpet, Størrelse beholder 300 ml.
 
HU-600 Second generation, En videreutvikling av den populære HU-600. Pulp controll, Propp for å stenge avløpet, To siler, en grov og en fin, 43 omdreininger per minutt, Skall av børstet stål, Størrelse beholder 450 ml, Stillere enn tidligere modeller. 
 
HU-700 Toppmodellen som har vunnet Red dot design award. Størrelse beholder 500 ml, Har håndtak, To siler, Propp for utløpet, Skall av plast.

HU-700 Second generation, En videreutvikling av den populære HU-700. Størrelse beholder 500 ml, Lokk til beholderen, Har håndtak, Propp til avløpet, Enklere montering, To siler, Skall av plast, 43 omdreininger per minutt, Stillere enn tidligere modeller.

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE