Bagaren och Kocken AB

 
Vi har samlet alt du trenger for å holde varmen med supper og gryter.
Så surr deg godt inn i et pledd og kos deg med noe varmt og godt!
 

Oppskrift på italiensk kikertersuppe med brødspyd

4 personer:
2 ½ dl kikerter eller en boks kokte kikerter.
2-3 soltørkede tomater i strimler 2 bokser, à 400 gram, knuste tomater.
1-2 hvitløksbåter.
1-2 ts fersk rosmarin.
1 laurbærblad.
1 ss olivenolje.
7 ½ - 10 dl kylling- eller grønnsaksbuljong av terning. 
Salt, pepper etter smak.
 
Serveres med:
2 røde paprikaer.
1 ss fersk rosmarin.
2 ss revet sitronskall.
4 vårløker, i skiver.
 
Crostini:
4 skiver landbrød.
 
Fremgangsmåte:
1. Bløtlegg kikertene i kaldt vann over natten. Skyll dem og sil av vannet. Legg dem i en gryte og tilsett soltørkede tomater, knuste tomater, hakket hvitløk, rosmarin, laurbærblad, olje og 7 ½ dl buljong.
 
2. La suppen koke i to timer, eller til kikertene er myke. Hvis du bruker kikerter fra boks koker du i 30 minutter. Miks suppen og spe eventuelt i mer buljong. Tilsett salt og pepper etter smak.
 
3. Del paprikaene og ta ut frøene. Grill dem til de er svarte. Ta av skinnet på paprikaene og del dem i store biter. Bland rosmarin, sitronskall og vårløk. Rist brødet og skjær det i biter, træ brødbitene på spyd. Server suppen med grillet paprika, rosmarin og crostini på spyd.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å sikre at du ikke går glipp av noen av våre fantastiske kampanjer!