HardangerBestikk

Hardanger Bestikk er i dag Skandinavias største produsent av bestikk og gaver i rustfritt stål. Vi er et fremtidsrettet selskap med moderne produksjon og med fokus på ny, spennende design.

Hardanger Bestikk er den perfekte gaven til de fleste anledninger, og blant alle våre forskjellige former og utførelser finnes det helt sikkert noe som passer alle.

I Kinsarvik, lengst inn i Hardangerfjorden, ligger HardangerBestikk. Selskapet ble grunnlagt i 1958, og i over 50 år har de produsert bestikk av høy kvalitet, basert på skandinaviske tradisjoner.

Alle produkter fra Hardanger Bestikk har sine røtter i norske Hardanger, men de skiller seg fra sine forbilder på ulike måter, enten i utseende og design, eller som nyskapende, originale produkter.

Med en kvalitet på 18 % krom og 8 % nikkel i stålet holder bestikkene den absolutt høyeste kvaliteten som finnes på markedet.

Produktene bygger på gamle håndtverktradisjoner, samtidig som man hele tiden investerer i den nyeste teknologiske utviklingen. Siden midten av det forrige århundre har HardangerBestikk vært ledende innen produksjon av bestikk og vil være en ledende og spennende leverandør av kvalitetsbestikk også for kommende generasjoner.

Suppleringsgaranti

Har du kjøpt nytt bestikk og ønsker å samle på flere deler i samme serie kan HardangerBestikk tilby deg en suppleringsgaranti på minimum 10 år fra den dato du kjøper bestikket. Denne garanti gjelder kun på komplette designserier i Bestikk og ikke for andre produkter som for eksempel Hardangerserien.