HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler

HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler
  • HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler
  • HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler
  • HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

HardangerBestikk Carina Bestikksett 18 deler

Carina er et vakkert og stilig bestikk som passer godt både til hverdags og fest. Med detaljer i børstet stål er dette ikke bare et bestikk som ligger godt i hånden - det ser også flott ut. 

 

Hardanger Bestikk

I Kinsarvik, lengst inn i Hardangerfjorden, ligger HardangerBestikk. Selskapet ble grunnlagt i 1958 og i over 50 år har de produsert bestikk av høy kvalitet, basert på skandinaviske tradisjoner.

Med en kvalitet på 18 % krom og 8 % nikkel i stålet har bestikkene den absolutt beste kvalitet som finnes på markedet.

Kvalitetsgaranti

Produkter fra Hardanger Bestikk har høy kvalitet for å holde livet ut. Likevel kan det i blant forekomme at det blir produsert feilvarer. Men som kunde hos Hardanger Bestikk trenger du ikke å være urolig – det er 10 års garanti på alle bestikkserier. For andre produkter gjelder vanlig kjøpslov.

Suppleringsgaranti

Har du kjøpt nytt bestikk og ønsker å samle på flere deler i samme serie kan HardangerBestikk tilby deg en suppleringsgaranti på minimum 10 år fra den dato du kjøper bestikket.

Rengjøring

Alle bestikk tåler oppvaskmaskin. Men hvis du blander bestikk fra Hardanger Bestikk med andre lavkvalitetsbestikk kan det oppstå korrosjonsflekker. Disse flekkene kan enkelt fjernes. Med for eksempel Jif skurekrem polerer du bort korrosjonsflekkene på et øyeblikk. 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE