Hardanger Skalldyrsett Hummer 6 deler

Hardanger Skalldyrsett Hummer 6 deler
  • Hardanger Skalldyrsett Hummer 6 deler
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Hardanger Skalldyrsett Hummer 6 deler

Hardanger Skalldyrsett Hummer 6-delar 

Et riktig fint sett med seks lange, smale skalldyrgafler. Hardanger Bestikk er i dag Skandinavias største produsent av skalldyrbestikk i rustfritt stål. Et fremtidsrettet selskap med moderne produksjon og med fokus på ny spennende design.

Skalldyrbestikkene er den perfekte gaven til de fleste anledninger, og med kvaliteten 18 % krom og 8 % nikkel har bestikkene den absolutt beste kvalitet som finnes på markedet.

Kvalitetsgaranti

Produkter fra Hardanger Bestikk har høy kvalitet for å holde livet ut. Likevel kan det i blant forekomme at det blir produsert feilvarer. Men som kunde hos Hardanger Bestikk trenger du ikke å være urolig – det er 10 års garanti på alle bestikkserier. For andre produkter gjelder vanlig kjøpslov. 

Suppleringsgaranti

Har du kjøpt nytt bestikk og ønsker å samle på flere deler i samme serie kan Hardanger Bestikk tilby deg en suppleringsgaranti på minimum 10 år fra den dato du kjøper bestikket.  

Rengjøring

Alle bestikk tåler oppvaskmaskin. Men hvis du blander bestikk fra Hardanger Bestikk med andre lavkvalitetsbestikk kan det oppstå korrosjonsflekker. Disse flekkene kan enkelt fjernes. Med for eksempel Jif skurekrem polerer du bort korrosjonsflekkene på et øyeblikk.  

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE