Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Nok en gang besøker vi vår venninne Emilia Nilsson på gården i Jämtland. I dag byr hun på burgere og
pølser som hun har laget helt fra bunnen av ved hjelp av Ankarsrums kjøttkvern! Hun viser også hvordan
hun lager sin egen ketchup
med tilbehørsfestet og eget pølsebrød i Ankarsrum kjøkkenassistent.

BY PÅ NOE VIDUNDERLIG!

Ankarsrum-assistent med kjøttkvern 

Pakken inkluderer en komplett kjøttkvern fra Ankarsrum. Her finner du tilbehør som gjør matlaging til en dans og sørger for at du sparer veldig mye tid. I tillegg til å kverne kjøtt eller fisk, har du mulighet til å lage din egen pasta, rive grønnsaker og hakke løk. Kjøttkvernen er et veldig praktisk og letthåndterlig hjelpemiddel. Du monterer ganske enkelt kvernen på kjøkkenassistenten og er dermed klar til å gå igang!

Nå senker vi prisen på alt tilbehøret til kverning når du kjøper en Ankarsrum-assistent i pakke sammen med kjøttkvernen!

Akkurat nå: 7 980 kr! 

Førpris 9 980 kr

TIL PRODUKTENE

Hamburgere laget av storfekjøtt fra gården og hjemmelaget ketchup

Å male kjøttet til hamburgeren trenger slett ikke være så komplisert. I filmen får du se når
Emilia kverne
kjøttet i kjøttkvernen og lage hjemmelaget ketchup i passeringtilbehøret.

Oppskriften finner du lenger ned på siden!

Fersk pølse Chorizo ​​i hjemmelaget pølsebrød

Ved hjelp av Ankarsrums kjøttkvern og pølsehorn er det mulig å lage flere typer pølser. Emilia viser hvordan
hun
lager chorizo-pølser ​​og hvordan du kan lage ditt eget pølsebrød hjemme. En fest for sansene!

Oppskriften finner du lenger ned på siden

OPPSKRIFT

Hamburgere laget av gårdens storfekjøtt og hjemmelaget ketchup

Du trenger:

Ketchup

Til ca. 4 dl

  • 1 sølvløk (funker fint med gul løk eller rødløk)
  • 1 chili, uten kjerne
  • Olje
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ss revet fersk ingefær
  • 2 bokser eller 400g hele tomater, velg god kvalitet
  • 4 ss hvitvin eddik
  • 2 ss Worcestershire saus
  • 0,6 dl råsukker eller brunt sukker
  • 1 håndfull basilikum
  • Salt
  • Pepper

 

Hamburgere

4 hamburgere

  • 800 gr storfekjøtt med ca 20% fettinnhold
  • Salt
  • Nykvernet pepper
  • Olje

Gjør slik:

Ketchup

  1. Varm oljen i en kjele
  2. Tilsett grovhakket sølvløk, chili og hvitløk
  3. La dette brunes forsiktig i oljen
  4. Hell tomatene på boks oppi og kok dem forsiktig opp
  5. Tilsett eddik, revet ingefær, worcestersaus, sukker, basilikum og smak til med salt og nykvernet sort pepper
  6. La det småkoke sli at det får en herlig konsistens. Rør litt underveis, men ikke for mye
  7. Monter passeringtilbehøret på kvernen
  8. Passer ketchupen

Hamburgere

  1. Monter kjøttkvernen
  2. Mal kjøttet til kjøttdeig
  3. Form burgerne og hell over litt salt og pepper på begge sider Drypp også litt olje på begge sider slik at burgeren ikke brenner seg fast på grillristen
  4. Grill burgeren
  5. Legg på svensk cheddar som får smelte
  6. Sett sammen burgeren - ta et hamburgerbrød og klikk på litt majones. Topp dette med salatblader, tomater og så kan du legge på burgeren.
  7. Ta på ketchup og litt sølvløk på toppen

Hjemmebakt pølsebrød

Du trenger:

20 stk

  • 70 gr smør, romtemperert
  • 500 ml melk
  • 20 gr gjær
  • 35 gr sukker
  • 9 gr salt
  • 640 gr hvetemel spesial
  • 1 egg

Gjør slik:

  1. Varm opp melken til ca. 37 grader (som hånden din)
  2. Smuldre opp gjæren i deigbeholderen, tilsett melken og rør til gjæren er oppløst
  3. Tilsett sukker, salt, mel, smør og egget
  4. Start maskinen og la den gå på middels hastighet i ca. 10 minutter til du har en smidig deig
  5. Sett på gjæringslokket og la det stå i romtemperatur i ca. en time
  6. Snu deigen opp ned på et melet bord og rull kuler på ca. 65 gram hver, 20 stykker. Form først runde kuler og rull dem deretter ut til avlange ruller
  7. La brødene heve seg under et bakehåndkle/kjøkkenhåndkle i ca. en time til
  8. Forvarm ovnen til 200 grader og sett en varmefast tallerken med kokende vann nederst i ovnen
  9. Pensle pølsebrødene med en skvett melk før du steker dem i ca. 9 minutter
  10. Legg så de stekte brødene i et bakehåndkle og når de er avkjølet, legger du dem i en plastpose slik at de holder seg myke

Hjemmelaget grillpølse Chorizo

med en rakettrask Coleslaw-salat og kinakål

Du trenger:

Chorizo

For ca. 2 kg pølser

  • 1000 gr svinekjøtt, magert
  • 1000 gr svinekjøtt med ca. 40% fett (likt som svinekam)
  • 100 gr hvitvin
  • 38 gr salt (hvorav 15 gr nitritt-salt + 23 gr husholdnings salt)
  • 9 gr nymalt svart pepper
  • 30 gr paprikapulver
  • 11 gr løkpulver
  • 2 gr chili (sterk)
  • 1 gr timian
  • 4 hvitløkfedd, finrevet

Coleslaw-salat

  • 0,5 stk kinakål
  • 1 dl majones
  • 1 dl Creme fraiche
  • 2 ss Dijonsennep
  • Salt og sort pepper
  • Skallet av 1 sitron 

Gjør slik:

Chorizo

  1. Bløtlegg pølsehornet i lunkent vann (ikke varmt) i minst 1 time før du fyller pølsene
  2. Skjær opp kjøttet i mindre terninger. Kjøttet skal være halvfryst når du lager røren. Røren må ikke bli varmere enn 10 grader for da skjærer den seg
  3. Tilsett krydder, salt og revet hvitløk i kjøtt-terningene og bland godt slik at kjøttet får en jevn fordeling av krydderne
  4. Mal kjøttet i en halvskive på ca. 3 mm og hell deretter vinen i pølserøren
  5. Bland røren slik at den får en "bedøvet" konsistens, dvs. slik at den henger fast på hånden din når du tar opp litt røre og holder det i hånden, slik at røren henger opp ned
  6. Tre på pølsehornet og knyt en knute til slutt. Fyll hele pølserøren inn og trykk litt på den slik at du får en jevn fylt pølse
  7. Snurr pølsene og bruk spissen på en kniv for å stikke hull i luftboblene hvis du har fått noen, for ellers så sprekker pølsen under grillingen

Coleslaw

  1. Kutt opp kålen i mellomstore biter og bland den opp med litt majones, creme fraiche, dijonsennep, sitronskal, salt og pepper

Servering

  1. Grill pølsen. Den er ferdig når den har nådd 72 grader
  2. Legg den i et nybakt pølsebrød og topp det med rask Coleslaw, karse og deilig, hjemmelaget ketchup.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker