Nok en gang besøker vi vår venninne Emilia Nilsson på gården i Jämtland. I dag byr hun på burgere og
pølser som hun har laget helt fra bunnen av ved hjelp av Ankarsrums kjøttkvern! Hun viser også hvordan
hun lager sin egen ketchup med tilbehørsfestet og eget pølsebrød i Ankarsrum kjøkkenassistent.
Pakken inkluderer en komplett kjøttkvern fra Ankarsrum. Her finner du tilbehør som gjør matlaging til en dans og sørger for at du sparer veldig mye tid. I tillegg til å kverne kjøtt eller fisk, har du mulighet til å lage din egen pasta, rive grønnsaker og hakke løk. Kjøttkvernen er et veldig praktisk og letthåndterlig hjelpemiddel. Du monterer ganske enkelt kvernen på kjøkkenassistenten og er dermed klar til å gå igang!
Nå senker vi prisen på alt tilbehøret til kverning når du kjøper en Ankarsrum-assistent i pakke sammen med kjøttkvernen!
Førpris 9 980 kr
Å male kjøttet til hamburgeren trenger slett ikke være så komplisert. I filmen får du se når
Emilia kverne kjøttet i kjøttkvernen og lage hjemmelaget ketchup i passeringtilbehøret.
Oppskriften finner du lenger ned på siden!
Ved hjelp av Ankarsrums kjøttkvern og pølsehorn er det mulig å lage flere typer pølser. Emilia viser hvordan
hun lager chorizo-pølser og hvordan du kan lage ditt eget pølsebrød hjemme. En fest for sansene!
Oppskriften finner du lenger ned på siden
Ketchup
Til ca. 4 dl
Hamburgere
4 hamburgere
Ketchup
Hamburgere
20 stk
med en rakettrask Coleslaw-salat og kinakål
Chorizo
For ca. 2 kg pølser
Coleslaw-salat
Chorizo
Coleslaw
Servering