Bagaren och Kocken AB

Trykkokere

Smarte mennesker bruker selvfølgelig en trykkoker ved matlaging. Om du en gang har laget mat i en trykkoker og kjent forskjellen på smaken, og sett hvor godt råvarene bevares, så blir det vanskelig å koke mat i en vanlig kasserolle igjen. Brokkoli som kokes på vanlig måte, mister opp til 40% av sin næringsverdi, og i en mikro mister du hele 70-80% av enkelte næringsstoffer. En trykkoker bevarer stort sett all smak og næring til råvarene som blir tilberedt.

Vi hos Bakeren og Kokken elsker at man sparer så mye tid når man lager mat med en trykkoker! Det tar for eksempel bare sju til åtte minutter å koke poteter. Villris som vanligvis kan ta 45 minutter å lage, koker du på kun 20 minutter i en trykkoker. En trykkoker gir deg med andre ord sunnere mat, forhøyer smakene, og er svært tidsbesparende! Du kan lage stort sett alt med en trykkoker. Koke, dampkoke, steke, brune, tilberede kjøtt, fisk, grønnsaker, poteter, ris, gryter og supper. Kan det bli bedre?

Trykkokere