Sauteusen av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes.
Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann. Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.
Sauteusen av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold. En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene. De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes.
Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann. Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.
Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann
Hell i ca 1 cm matolje og varm i 5 minutter
Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle
Pannen er så klar til bruk. Tåler ikke oppvaskmaskin
Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.
Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.