Demeyere John Pawson Traktør/Sautepanne med Lokk 28 cm 4,8 l

Demeyere John Pawson Traktør/Sautepanne med Lokk 28 cm 4,8 l
  • Demeyere John Pawson Traktør/Sautepanne med Lokk 28 cm 4,8 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
4 099 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere John Pawson Traktør/Sautepanne med Lokk 28 cm 4,8 l

Vil du ha en traktørpanne av skikkelig god kvalitet? Da er denne fra Demeyere et meget bra valg! Demeyere Traktørpanne med lokk fra serien John Pawson har et vakkert og moderne design. Designer: arkitekten John Pawson. 
 
Serien John Pawson fra Demeyere er laget av rustfritt stål av beste kvalitet og har en 3,5 mm tykk bunn i 7 lag som består av ren kobber som leder varme enda bedre enn aluminium. Derfor er bunnen tynnere enn på Demeyeres gryter og kasseroller med en kjerne av aluminium. De 7 lagene gjør at varmen også fordeler seg opp mot kantene. Dessuten er pannen behandlet med Silvinox, som gjør den svært enkle å rengjøre. 
 
Et tettsittende lokk holder dampen og kondensen i pannen. 
 
John Pawson har formgitt bygninger og gjenstander i over 25 år og jobbet på fire kontineneter for ulike klienter. Pawson vokste opp i Yorkshire i Nord-England, med fire eldre søstre. Som ung flyttet han til Japan der han underviste i engelsk og reiste rundt i landet. Etter fire år havnet han i Tokyo der han besøkte designeren Shiro Kuramatas studio. Dette gav ham inspirasjon til å søke til Arhitecture Association i London.

Uansett om det dreier seg om et hus, en bru eller en kasserolle er John Pawsons grunnleggende utfordring den samme: hvordan mennesker, plass og ting kan settes i harmoni med hverandre. 

Demeyeres forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Dette har bidratt til at produktene holder en meget høy kvalitet og Demeyere gir derfor 30 års garanti.  
 
Volum: 4,8 liter.
 
Diameter: 20 cm.

Lokk medfølger. 
 
Kan brukes på alle komfyrer.