Demeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 l

Demeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 lDemeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 lDemeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 l
  • Demeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 l
  • Demeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 l
  • Demeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
3 299 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere Atlantis Traktør/Sautepanne uten Lokk 28 cm 4,8 l

En elegant sauteuse fra Demeyeres serie Atlantis. 4,8 l. Atlantis er en luksuriøs serie med tidløst design og høy kvalitet. Med denne serien blir matlagingen en fornøyelse og du vil føle deg som en riktig proff på kjøkkenet!

Demeyere er en belgisk produsent som er verdenskjent for sin produksjon av rustfrie kjøkkenredskap av verdensklasse. Med den moderne, profesjonelle kokkens behov i fokus tar Demeyer frem sine produkter, som står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Det tekniske konseptet blir justert fra produkt til produkt for å se at de klarer de spesifikke prosesser og krav som akkurat deres bruksområde stiller. Dette gjør at du får best mulig resultat i din matlaging.

Demeyers spesialiserte produkter er produsert med streng kvalitetsstandard. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil du ha glede av deres kjøkkenprodukter i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt stål og aluminium i 7 lag har kokekarene en fantastisk varmeledingsevne.

Demeyers forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Produktene holder meget høy kvalitet og derfor gir Demeyere 30 års garanti.

Kan brukes på alle komfyrer.

Volum: 4,8 l.

Diameter: 28 cm.