Tefal Jamie Oliver

Jamie Oliver er den britiske stjernekokken som med sin karisma og avslappende matlagingsmåte på kjøkkenet, har inspirert utrolig mange mennesker til å spise bedre, sunnere og godere mat. Oliver har erfaring fra noen av Londons beste restauranter, og har startet en mengde egne spisesteder. Han om noen, burde jo helt klart vite hva som duger og ikke, når det kommer til stekepanner, kasseroller, traktørpanner eller gryter.

Dette er derfor et utrolig kvalitetsstempel på Tefals kokekar som har blitt produsert i samarbeid med Jamie Oliver. Tefal forandret hvordan man bruker og produserer stekepanner i det øyeblikket de begynte å bruke teflon i pannene sine. Helt plutselig satte ikke maten seg fast i stekepannene lengre, og det som vi i Norge som oftest kaller for non-stick, ble oppfunnet. Kombinasjonen med Tefals mangeårige, innovative kompetanse når det handler om kokekar, kombinert med Jamie Olivers erfaring fra det profesjonelle kjøkkenet, danner sammen en serie uslåelige stekepanner, gryter, kasseroller og traktørpanner.

I sortimentet vårt har vi hele Jamie Oliver-serien fra Tefal, til lave priser og med en utrolig god service. Fra du bestiller varen din, til stekepannen står på komfyren, kan du stole på at vi gir deg en ekstra god kundebehandling.