Gense Le Gourmet Epleskive-/Munkepanne med Trehåndtak

Gense Le Gourmet Epleskive-/Munkepanne med Trehåndtak
  • Gense Le Gourmet Epleskive-/Munkepanne med Trehåndtak
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
589 kr (veil. 749 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Gense Le Gourmet Epleskive-/Munkepanne med Trehåndtak

Epleskive-/munkepanne for 7 danske æbleskiver eller munker.
 
 
Genses serie Le Gourmet er tilvirket av ekte støpejern som gir din matlaging profesjonelle resultat. Støpejern har en fantastisk evne til å lede varme og steke/kokekarene blir bare vakrere med tiden.
 
Hvis din munkepanne har blitt stygg eller fått rustflekker kan du smøre inn den rikelig med en nøytral matolje og la den stå over natten, deretter tørker du av overflødig fett.  
 
Størrelse: 19,5 x 17,5 cm 

Design Studio Gense

Kan brukes på alle varmekilder. 

 

 
Eplemunker
 
Dette trenger du:  
 

1 egg
3 ss sukker
25 gr smeltet smør eller margarin
1/2 dl kremfløte
1/2 dl H-melk
1 ¾ dl hvetemel
1 ts bakepulver

Fyll:
1 lite syrlig eple
1 ts sukker
1/2-1 ts kanel
Sukker å rulle munkene i

 
Fremgangsmåte:
Begynn med fyllet. Skrell, fjern kjernehuset og skjær eplet i tynne skiver som du vender i sukker- og kanelblandingen. Varm opp munkepannen langsomt. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smøret blandet med kremfløte og melk. Rør inn melet blandet med bakepulver. Legg en klikk smør i hvert hull i munkepannen, legg deretter i en skje røre og umiddelbart deretter en epleskive midt i røren. Vend munkene med hjelp av en tynn smørspade eller skje når de begynner å stivne i kantene. Sammenlagt steketid 2-3 minutter. Ta opp munkene og rull dem i sukker.