Stekepanner

Det skal være morsomt å lage mat, da blir resultatet så mye bedre! Ta matlagingsopplevelsen til nye høyder med en brukervennlig stekepanne. En skikkelig bra stekepanne som gir en unik smakskarakter til måltidene dine. Bakeren og Kokken tilbyr et bredt sortiment av stekepanner. Du kommer garantert til å finne en som passer deg og ditt kjøkken perfekt! Vi har blant annet Jamie Olivers fantastiske stekepanne fra Tefal.

Velg mellom alt fra lette stekepanner med en glatt overflate, til robuste og riflede panner. Og ikke nok med det, vi har også samlet flere nyttige steketilbehør som forhøyer både stemningen under matlagingen og smaksopplevelsen. Vi har blant annet en stekepanne av støpejern fra Le Creuset. Støpejern benytter seg av varmen optimalt, og fordeler den jevnt og effektivt. Dette betyr at man får det beste resultatet, samtidig som man faktisk sparer energi!

Hos oss finner du også flere stekepanner fra de mest profesjonelle varemerkene. Blant annet har vi stekepanner fra de Buyer, Demeyere, Eva Solo, Fiskars, Fissler og GreenPan. Her finner du også en stekepanne fra Bialetti som har et unikt keramisk belegg. De har en svært kraftig styrke, og tåler utrolig høye temperaturer!

Stekepanner