Staub Støpejern

En gryte av støpejern er både estetisk (eventuelt) vakker på kjøkkenet, og skikkelig (eventuelt) god, rent funksjonelt. Eventuelt på grunn av at kvaliteten og designet til støpejernsgryter kan variere. Et firma som derimot virkelig leverer fine støpejernsgryter av aller høyeste kvalitet, er franske Staub.

Staub støpejernsgryter brukes av profesjonelle kokker over hele verden. Sammen med noen få andre produsenter, har de satt franske støpejernsgryter på verdenskartet. Unike egenskaper som selvøsende lokk (små knotter på innsiden av lokket som gjør at vanndampen kondenserer og drypper ned på steken i gryten, gjør maten som tilberedes i gryten svært saftig), og flere lag med emalje på utsiden, i tillegg til en svart, matt emalje på innsiden, er andre egenskaper som vi synes er verdt å nevne ettersom de har gjort Staubs gryter så utrolig populære. Grytene kan brukes på alle varmekilder. Knoppen på lokket tåler temperaturer på opp til 200 grader. Staub har også knopper med forskjellige motiv, som garantert vil pryde støpejernsgryten din og gjøre den helt unik!

Hos Bakeren og Kokken har vi støpejern fra Staub. Støpejernsgryter og støpejernspanner i glade farger som lyser opp kjøkkenet med sitt herlige design. Staubs støpejern er fransk kvalitet når den er som best. Vi selger Staubs støpejern til gode priser, med en trygg og vennlig service.

Staub Støpejern