Skeppshult Stekepanne Rett Kant Støpejern 28 cm Stålhåndtak

Skeppshult Stekepanne Rett Kant Støpejern 28 cm StålhåndtakSkeppshult Stekepanne Rett Kant Støpejern 28 cm Stålhåndtak
  • Skeppshult Stekepanne Rett Kant Støpejern 28 cm Stålhåndtak
  • Skeppshult Stekepanne Rett Kant Støpejern 28 cm Stålhåndtak
Finnes på lager
Webshop: Mer enn 5 på lager
 
1 055 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Skeppshult Stekepanne Rett Kant Støpejern 28 cm Stålhåndtak

Stekepanne med rett kant og stålhåndtak, 28 cm. Den rette kanten gjør at man kan riste pannen uten risiko for at maten skvetter over kanten. Perfekt når man skal steke kjøttboller!

Bunndiameter: 24,5 cm.

Skeppshult støpejernsprodukter er alltid forbehandlet med kravmerket rapsolje fra Carlshamns som gir produktene en fin svart farge.  Naturlig non-stick beskyttelse uten tilsetning av kjemikalier. 

Skeppshult støpejernsprodukter lages av nøye kontrollerte råvarer i form av rent støpejern, og det brukes ingen rester i produksjonen, hvilket sørger for et rent og holdbart støpejern. Når man lager mat i en støpejernsgryte eller panne tilsettes en liten mengde sunt jern til maten. Støpejern kan brukes på alle typer varmekilder inklusiv åpen ild.

Skeppshult Støperi er det eneste gjenstående i Skandinavia som produserer husholdningsprodukter i støpejern. Mange moment i produksjonen er fortsatt håndverk og avhenger av god utførelse. 

Vedlikehold:
- Vask alltid dine Skeppshult panner og gryter for hånd med varmt vann uten oppvaskmiddel.
- Når du skal grovrengjøre pannen: Dekk bunnen av pannen med grovsalt. Varm deretter opp pannen på høy temperatur i 1-2 minutter. Hell av saltet og tørk pannen med kjøkkenpapir. Pannen får nå en grå nyanse, dette betyr at du kan brenne inn pannen igjen med ny rapsolje:
- Tørk pannen og hell noen dråper rapsolje slik at det blir et tynt lag.
- Kjør pannen på høy varme på komfyren.
- Etter 10-15 minutter er oljen innbrent og pannen er svart igjen.
- Om maten brenner seg fast kan pannen rengjøres med svint eller lignende, deretter bør man brenne inn stekepannen på nytt. Samme behandling gjelder ved eventuelle rustflekker.