Skeppshult Støpejern

Hos Bakeren og Kokken finner du flere forskjellige modeller av støpejernsprodukter fra Skeppshult. Disse er fremstilte av et nøye kontrollert råmateriale i form av rent jern. Når man lager mat i en støpejernsgryte eller stekepanne, så avgir kokekaret en liten mengde sunt jern til maten.

Man kan uten problemer bruke støpejern på alle slags varmekilder - ja, til og med åpen ild! Det eneste støperiet som eksisterer i Skandinavia, er Skeppshult støperi. Det kreves utrolig mange steg for å skape det perfekte støpejernsproduktet. Det kreves svært dyktige håndverkere for å skape en så fin støpejernspanne.

Skeppshults støpejernsprodukter forbehandles alltid med økologisk rapsolje. Denne rapsoljen gir produktene sin fine, svarte farge og non-stick-beskyttelse. Visste du at det er viktig å vedlikeholde støpejernspannen sin? Start med å skylle pannen mens den fortsatt er varm. Dette gjør det lettere å rengjøre den. Strø deretter flaksalt i pannen, og skrubb med den gule siden av en kjøkkensvamp. Skyll, tørk av, og avslutt med å smøre inn stekepannen med litt olje!

Skeppshult Støpejern