Scanpan Classic

Hos Bakeren og Kokken finner du klassiske ScanPan-produkter. Denne ScanPan Classic-serien inneholder alt som du kan tenke deg å trenge til kjøkkenet ditt. Den passer både den profesjonelle kokken og hjemmekokken! Her finner du blant annet en langpanne og en viltgryte med grillokk.

Her finner du også flere klassiske stekepanner i forskjellige modeller. ScanPans Classic-serie består utelukkende av produkter som er håndstøpt i resirkulert aluminium. Deretter har produktene forsiktig og omhyggelig blitt behandlet med ScanPans motstandsdyktige og miljøvennlige non-stick-belegg; Green Tek.

Disse produktene er utviklet i aller beste kvalitet! Hos oss finner du også en grillplate, grillpanne og wokpanne. Woket mat har funnet veien helt fra Kina og rett inn i våre hjerter! Knepet er at du må bruke svært høy varme, og raskt woke maten din. Det blir helt fantastisk godt! Vi har klassiske kasseroller og gryter. Med ScanPan Classic-serien har du muligheten til å lage helt vidunderlig mat som virkelig imponerer!

Scanpan Classic