Scanpan

Når vi leter etter nye produkter å legge til i vårt herlige sortiment, så er det ikke helt uvanlig at vi vender blikket vårt sørover. Nærmere bestemt til vårt kjære naboland Danmark, som er så utrolig flinke til å skape innovativ design til kjøkkenet og hjemmet. En gang vi vendte blikket sørover fant vi merket Scanpan, noe som vi i dag priser oss lykkelige over.

Scanpan produserer blant annet stekepanner, kasseroller og gryter i fabrikken sin i Århus. Scanpans kokekar er som oftest laget av aluminium, men de har også kasseroller, stekepanner og gryter som er fremstilte av rustfritt stål. Scanpan startet virksomheten sin i 1956, og begynner nå å bli en skikkelig kjempe i bransjen. Scanpan er svært flinke til å støpe kasserollene eller stekepannene sine slik at de får et herlig utseende og en fantastisk funksjon. I en Scanpan-stekepanne eller Scanpan-gryte, ligger det mye teknologi og innovasjon bak, noe kundene ofte tar for gitt. Scanpan tenker alltid nøye gjennom hvordan de støper stekepannene og kokekarene sine for å skape så sikre og brukbare produkter som overhodet mulig.

Du finner stekepanner, kasseroller eller gryter fra Scanpan, online her hos Bakeren og Kokken. Vi har en rekke forskjellige serier fra Scanpan, med diverse kokekar som kommer til å gjøre stekingen og kokingen til en ren fryd!

Scanpan