Demeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 l

Demeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 lDemeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 lDemeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 l
  • Demeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 l
  • Demeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 l
  • Demeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
2 399 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere Atlantis Sauteuse uten Lokk 24 cm 3,3 l

Vakker sauteuse 3,3 l fra Demeyeres serie Atlantis. Atlantis består av luksuriøse produkter med tidløst design og høy kvalitet som gjør det til en fornøyelse å tilberede middagen.

Demeyere er en belgisk produsent som er verdenskjent for sin produksjon av rustfrie kjøkkenredskap av verdensklasse. Med den moderne, profesjonelle kokkens behov i fokus tar Demeyer frem sine produkter, som står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Det tekniske konseptet blir justert fra produkt til produkt for å se at de klarer de spesifikke prosesser og krav som akkurat deres bruksområde stiller. Dette gjør at du får best mulig resultat i din matlaging.

Demeyers spesialiserte produkter er produsert med streng kvalitetsstandard. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil du ha glede av deres kjøkkenprodukter i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt stål og aluminium i 7 lag har kokekarene en fantastisk varmeledingsevne.

Demeyers forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Produktene holder meget høy kvalitet og derfor gir Demeyere 30 års garanti.

Kan brukes på alle komfyrer.

Volum: 3,3 l.

Diameter: 24 cm.