Saftkokere

Ingenting kan måle seg med et iskaldt glass hyllblomstsaft på en varm sommerdag. Eller hvorfor ikke en termos med varm jordbærsaft på en kald vinterdag. Saft er med andre ord helt herlig! Det kjedeligste med saft som man kjøper i butikken, er alle de kunstige e-stoffene som presses inn i flaskene. Tilsetninger som uten tvil er dårlig for både barn og voksne. Men hvordan lager man egentlig egen saft? Og er det vanskelig å lage hjemmelaget saft?

Svarene på disse spørsmålene er saftkoker og nei. Med en saftkoker er det lekende lett å koke sin egen saft. På denne måten får man en fullstendig oversikt over hva man selv drikker, og hva man gir til barna sine. Som oftest trenger du bare å bruke bær, frukt og sukker for å få til en herlig, hjemmelaget saft. Å koke saft er en smart måte å konservere og utnytte bær som man har hjemme. Saften kan lett fryses ned og holde lenge. Det kjedeligste som finnes er når vi sløser bort våre fine bær.

Hos Bakeren og Kokken har vi flere forskjellige saftkokere som du trenger for å koke saft. Vi leverer alltid saftkokerne våre med korte leveringstider, høy service og til snille priser!

Saftkokere