Demeyere Røykesett Komplett 28 cm

Demeyere Røykesett Komplett 28 cm
  • Demeyere Røykesett Komplett 28 cm
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
1 699 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere Røykesett Komplett 28 cm

Med Demeyere´s røykesett kan du varmrøyke din mat hjemme og få den samme saftige, herlige røyksmaken som du får på restauranter. Røykesettet passer utmerket for å røyke fisk, kjøtt, skalldyr og kylling. Til og med grønnsaker kan røykes og bli nydelige retter. Røykesettet er meget allsidig og kan også brukes for å dampe.

Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Kan brukes på alle varmekilder, også induksjon.  

Demeyere er en belgisk produsent som siden 1908 har blitt verdenskjent for sin produksjon av kjøkkenutstyr i rustfritt stål. De står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Demeyere utvikler sine produkter med den moderne og profesjonelle kokkens behov i fokus. Det tekniske konseptet varierer fra produkt til produkt for å sikre at de spesifikke prosessene og kravene til ulike bruksområder opprettholdes. Dette gjør at du oppnår best mulig resultat i din matlaging. 

Demeyeres spesialiserte produkter er tilvirket etter strenge kvalitetsstandarder. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil de dekke dine behov av kjøkkenredskaper i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt og aluminium har kokekarene en fantastisk varmeledningsevne. 

Garanti: 2 år ved privat bruk.

Materiale: 18/10 Rustfritt stål.

Diameter: 28 cm.