Demeyere Paella Panne 46 cm 14 l

Demeyere Paella Panne 46 cm 14 l
  • Demeyere Paella Panne 46 cm 14 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
2 190 kr (veil. 2 299 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere Paella Panne 46 cm 14 l

Fantastisk høykvalitativ paellapanne fra Demeyere. De praktiske håndtakene på hver side av pannen gjør den enkel å håndtere. Takket være den tykke bunnen av 3 lag 18/10 rustfritt stål vil varmen spre seg jevnt i hele gryten.

Demeyere er en belgisk produsent som siden 1908 har blitt verdenskjent for sin produksjon av kjøkkenutstyr i rustfritt stål. De står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Demeyere utvikler sine produkter med den moderne og profesjonelle kokkens behov i fokus. Det tekniske konseptet varierer fra produkt til produkt for å sikre at de spesifikke prosessene og kravene til ulike bruksområder opprettholdes. Dette gjør at du oppnår best mulig resultat i din matlaging. 

Demeyeres spesialiserte produkter er tilvirket etter strenge kvalitetsstandarder. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil de dekke dine behov av kjøkkenredskaper i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt og aluminium har kokekarene en fantastisk varmeledningsevne. 

Garanti: 2 år.

Materiale: 18/10 Rustfritt stål.

Diameter: 46 cm.

Tykkelse bunn: 7 mm.