OBH Nordica Lett Støpejern

Etter freden i Roskilde i 1658, fikk vårt naboland Sverige andre tanker når det gjaldt sitt forhold til Danmark. Kjærlighetshistorien landene i mellom, bidro til Øresundbroens ferdigstillelse i år 2000. Et annet godt samarbeid Danmark og Sverige kan skryte av, er varemerket OBH Nordica. Det danske firmaet OBH, slo seg sammen med svenske Nordica i 2002, og det var bare begynnelsen på suksessen firmaet senere skulle oppleve.

OBH Nordica produserer kokekar av støpejern av særdeles god kvalitet. Lett støpejern som er enkelt å jobbe med, og det er først og fremst i serien Rustic Evolution som man kan finne deres støpejern. Innovation er OBH Nordicas kjerne, og det gjenspeiler seg i deres stekepanner og kokekar. Ny teknikk og fremstillingsmetode tillater en helt annen letthet i støpejernet som gjør det både smidig og morsomt å jobbe med. Designet puster innovasjon, med flere spennende farger på støpejernspannene. Et rimelig alternativ til den som ønsker støpejern på kjøkkenet.

Hos Bakeren og Kokken selger vi OBH Nordicas rimelige støpejern med en god service og korte leveringstider. OBH Nordicas støpejernspanner og støpejernsgryter er lettere enn tradisjonelt støpejern på markedet, på grunn av nye, innovative fremstillingsmetoder.