Mauviel 1830

Holdbarhet og kvalitet er viktige egenskaper å ha i tankene når du skal skaffe deg nye stekepanner, kasseroller eller gryter. Fokuserer du på det, så tar det lang tid før du trenger å kjøpe en stekepanne, kasserolle eller gryte igjen. Et firma som utvilsomt leverer kvalitet og holdbarhet, er det franske firmaet Mauviel.

Mauviel er et familiefirma som ligger i Villedieu-les-Poeles, Normandie, Frankrike. Firmaet ble grunnlagt i 1830, og har siden den gang produsert kjøkkenutstyr av særdeles god kvalitet - selvsagt med et flott og elegant utseende på kjøpet. Produktene er elsket verden over, og de er en fryd å bruke både for profesjonelle kokker og alle som drømmer om å lage mat som en ekte proff.

Serien M'Cook er oppbygd av syv lag med rustfritt stål og aluminium som er snurret. Dette gjør at kokekaret er svært energibesparende (opp til 50% bedre enn tilsvarende, kun rustfrie kokekar), i tillegg til at man opprettholder en jevnt fordelt varme.

Mauviels gryter, kasseroller og stekepanner har en enestående funksjon, en fantastisk kvalitet og et stilrent, smakfullt utseende. Hos Bakeren og Kokken finner du kokekar fra Mauviel til gode priser, med trivelige leveringsvilkår og en rask levering.

Mauviel 1830