Le Creuset Toughened

Å være tøff og hard er ikke noe vi tar for gitt. Ikke er det spesielt bra heller, for den saks skyld. I blant er det bedre å være myk og god. Det kan dog være en fordel om man er en stekepanne, gryte eller kasserolle. Det er noe som Le Creusets serie kokekar ved navn Toughened har tatt til etterretning.

Le Creuset Toughened er laget av et spesielt hardanodisert materiale av aluminium, som gir stekepannene og grytene en helt fantastisk god holdbarhet. Belegget er såkalt non-stick, som gjør slik at maten ikke setter seg fast i stekepannene eller wokpannene når man steker på høy varme. Le Creuset Toughened-serien inneholder flere slags kokekar; gryter med lokk, traktørpanner, stekepanner, kasseroller, wokpanner og flere typer glasslokk til gryter. Kokekarene fungerer både på induksjon og gass, på grunn av den rustfrie bunnen.

Hos Bakeren og Kokken selger vi Le Creuset Toughened til snille priser, med en god service og korte leveringstider - uansett hvor i Norge du bor! Vi har hele Le Creuset Toughened-serien i vårt sortiment.

Le Creuset Toughened