Demeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 l

Demeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 lDemeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 lDemeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 l
  • Demeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 l
  • Demeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 l
  • Demeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
2 299 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Demeyere John Pawson Kasserolle med Lokk 14 cm 1 l

En noe mindre kasserolle med lokk fra Demeyere i John Pawsons serie, for deg som kun vil ha det beste. Med en 7-lags bunnkonstruksjon og 30 års garanti er dette en kasserolle som er konstruert for å holde livet ut.
 
Demeyere Kasserolle John Pawson med lokk har et vakkert og moderne design, formgitt av arkitekten og designeren John Pawson. Den lille kasserollen koker raskt opp vann og er perfekt når man f. eks. skal koke egg.  
 
Demeyere John Pawson-serien er laget av rustfritt stål av beste kvalitet og med en 3,5 mm tykk bunn i 7 lag som består av ren kobber som leder varme enda bedre enn aluminium. Derfor er bunnen tynnere enn på Demeyeres gryter og kasseroller med kjerne av aluminium. Dessuten er kokekarene behandlet med Silvinox, som gjør dem svært enkle å rengjøre.
 
Lokket sitter helt tett slik at dampen kondenseres i kokekaret. 
 
John Pawson har formgitt bygninger og gjenstander i over 25 år og jobbet på fire kontineneter for ulike klienter. Pawson vokste opp i Yorkshire i Nord-England, med fire eldre søstre. Som ung flyttet han til Japan der han underviste i engelsk og reiste rundt i landet. Etter fire år havnet han i Tokyo der han besøkte designeren Shiro Kuramatas studio. Dette gav ham inspirasjon til å søke til Arhitecture Association i London.

Uansett om det dreier seg om et hus, en bru eller en kasserolle er John Pawsons grunnleggende utfordring den samme: hvordan mennesker, plass og ting kan settes i harmoni med hverandre. 

Demeyeres forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Dette har bidratt til at produktene holder en meget høy kvalitet og Demeyere gir derfor 30 års garanti.  
 
Volum: 1 liter. 
 
Diameter: 14 cm.
 
Kan brukes på alle komfyrer.