Ildfaste former

Ovnen er virkelig et magisk sted. Man setter inn noe, venter, og så tar man ut noe helt annet. Flytende og bleke rører og deiger, blir til gyllenbrune kaker og brød.

Som de fleste vet, så kan man dessverre ikke sette ting inn i ovnen hvordan man vil. Man må ha riktige former som tåler ovnens høye temperaturer. Helst skal det gjøres med stil også. Hos Bakeren og Kokken har vi et fantastisk sortiment av ildfaste former og stekeplater. Vi har nesten 300 forskjellige ildfaste former å velge mellom. Fargerike, svarte, hvite, store, små, lange, korte, gratengformer, langpanner, av porselen, stengods, rustfritt stål, emalje eller metall. Vi har hele skalaen. Fra merker du kan stole på som Gerbera, Le Creuset, Chasseur, Riess og Mauviel.

Akkurat som når tryllekunstneren legger et lommetørkle oppi en hatt og drar ut en kanin, så kan du legge inn en deig i ovnen og ta ut et vakkert brød. Det er i hatten og formen som magien skjer. Skaff deg riktige ildfaste former, så kommer magien til å kaste glans også på ditt kjøkken.

Ildfaste former