Mareld Professional sett 3 deler

Mareld Professional sett 3 delerMareld Professional sett 3 delerMareld Professional sett 3 delerMareld Professional sett 3 deler
  • Mareld Professional sett 3 deler
  • Mareld Professional sett 3 deler
  • Mareld Professional sett 3 deler
  • Mareld Professional sett 3 deler
Mareld Professional Stekpanne 28 cm Mareld Professional Gryte 3 Liter Mareld Professional Kasserolle 1,3 Liter
Finnes på lager
 
1 399 kr (veil. 2 285 kr)
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste
 

Mareld Professional sett 3 deler

Profesjonelle produkter til både proffen og amatørkokken.Med design inspirert av vestkystens mystiske natur, skarpe klipper og salt hav har Mareld siden starten forsøkt å lage produkter av absolutt beste kvalitet. Deres profesjonelle serie blir hyllet av proffkjøkkenene og er et bevis på at enkelthet noen ganger er det beste. I dette setter finner du alt du trenger til å utruste kjøkkenet og du kommer ikke til å bli skuffet. Alle produktene er laget av 5 lags rustfritt stål, noe som gjør at de er utrolig slitesterke og holdbare.

Stekpanne 28 cm
Med en diameter på 28 cm blir denne stekepannen perfekt både til mindre og større retter, noe som gjør at du kommer til å bruke den ofte – nettopp det den er laget til, daglig bruk. Takket være de 5 lagene med stål blir varmefordelingen både hurtig og jevn, noe som gjør matlagningen utrolig lett og sikker. Stekepannen kommer til å holde sin form uansett hvor høy varme du bruker, et godt tegn på god kvalitet. Et perfekt kjøkkenredskap til proffen og amatøren. !

Gryte 3 liter
Jevn og hurtig varmefordeling, enkel og stilren design som passer til alle hjem, samt høy kvalitet og lang holdbarehet gjør denne gryten til noe helt spesielt. Mareld har alltid forsøkt å skape det beste uten å gå på kompromiss. Her får du en utrolig praktisk gryte som også har stor kapasitet, perfekt til pasta og poteter. Lokket er laget av glass så du kan alltid holde et øye med maten uten å miste varme ved å løfte på lokket.

Kasserolle 1,3 liter
Alle kjøkken burde ha en liten kasserolle med lokk, den er perfekt til å koke små mengder ris eller lage sauser, denne kasserollen har en lang holdbarhet og har en god varmefordeling. Kasserollen kommer garantert til å gjøre din hverdag lettere. Stålet gjør at den tåler daglig bruk og høye varmer uten å miste fasong. En utmerket kasserolle til ditt kjøkken.Marelds Profesjonelle sett i 3 deler kommer til å gjøre hverdagen lettere samtidig som at produktene passer godt inn med din andre kjøkkenredskaper. Pakken passer godt som en gave og produktene leveres i pene og elegante pakker.Spesifikasjoner:

- Profesjonelt sett i 3 dele! 

- Material: Rustfritt stål.
- 5 lag stål.

- Inneholder: Stekepanne (28 cm), gryte (3 liter) & kasserolle (1,3 liter).