Gryte- & Kasserollesett

 
Ved komfyren er det deilig å kunne stole på at alle kasseroller og gryter man bruker holder samme ytelse og kvalitet. For å sikre dette er det enklest å kjøpe et helt grytesett eller kasserollesett. Da får man både den enhetlighet man ønsker og man skaffer seg raskt alle kasseroller og gryter som er nødvendige å ha.  Bakeren og Kokken tilbyr kasserolle- og grytesett med kokekar av høy kvalitet i flere størrelser og form.
 

Bra, Bedre & Best!

Funktion Grytesett

Laget av blankpolert rustfritt stål med innvendig satinpolering og måleskala. Glasslokk med sile-funksjon på to sider av lokket, noe som gjør at vann kan helles av fra gryten uten at inneholdet kommer med.  Redskaper i plast, nylon eller tre anbefales. Passer alle koketopper, også induksjon.
 

Scanpan Fusion 5

Fusion 5-serien er en vakkert designet serie i rustfritt stål som karakteriseres av sin høyblanke finish. Seriens femlagskonstruksjon er konstruert for å tåle maksimal varme, noe som betyr at tiden for tilberedning blir redusert til et minimum.  
 
Fusion 5 har også flere egenskaper som forsikrer at seriens utseende og funksjon samspiller på best mulig måte. Dryppfri kant og måleskala er egenskaper som gjør Fusion 5 meget brukervennlig. Når det gjelder design så er Scanpans logo, som avspeiles fra håndtaket og ned i lokkets speilblanke overflate, prikken over i. Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon.
 

Meyer Hestan Nanobond

Californias mest kjente vindistrikt er ikke bare fantastiske viner og utsikter. Det er et samlingssted for matelskere som vil nyskape matscenen. I kombinasjon med NanoBond, en stekeflate av molekylær titan, og kokkeinspirerende detaljer puster Hestan-serien fremtidens matlaging. Med dette settet på 10 deler vil du ikke lenger savne noe på kjøkkenet. Meyer Hestan Nanobond sett 10 deler har alt du trenger til et perfekt fungerende kjøkken. Selvfølgelig har alle deler Non Stick-belegg og en revolusjonerende varmefordeling samt 35% bedre ledningsevne som krever mindre varme.
 
Delene er broiler- og ovnssikre opp til 550 grader. For beste ytelse og holdbarhet, rengjør delene med mildt rengjøringsmiddel og varmt vann.
 

Gryte- & Kasserollesett