Skeppshult Grillpanne Støpejern Rektangulær 32 cm x 22 cm Stålhåndtak

Skeppshult Grillpanne Støpejern Rektangulær 32 cm x 22 cm StålhåndtakSkeppshult Grillpanne Støpejern Rektangulær 32 cm x 22 cm Stålhåndtak
  • Skeppshult Grillpanne Støpejern Rektangulær 32 cm x 22 cm Stålhåndtak
  • Skeppshult Grillpanne Støpejern Rektangulær 32 cm x 22 cm Stålhåndtak
 
1 149 kr
Dessverre har vi ikke produkt på lager i øyeblikket.
Fyll inn e-postadressen din og du vil få en e-post når vi har fått varen på lager igjen
 

Skeppshult Grillpanne Støpejern Rektangulær 32 cm x 22 cm Stålhåndtak

Rektangulær grillpanne med stålhåndtak og kraftige riller i bunnen - utmerket til å grille hel fisk m.m. Stålhåndtaket gjør det mulig å ettersteke eller forvarme pannen i stekeovn, kan også brukes på gass.

For å få tydelige grillstriper på maten skal du la den ligge et par minutter i grillpannen før du snur den. Når maten slipper pannen lett er den klar til å snus. Det er altså ikke nødvendigvis et tegn på at maten har brent fast når den setter seg litt fast i grillpannens riller.

Skeppshults støpejernsprodukter er alltid forbehandlet med økologisk rapsolje fra Carlshamn som gir produktene en fin, svart farge. Naturlig non-stick-beskyttelse uten tilsetning av kjemikalier. 

Skeppshults støpejernsprodukter lages av nøye kontrollerte råvarer i form av rent støpejern, og det brukes ingen rester i produksjonen hvilket sørger for et rent og holdbart støpejern. Når man lager mat i en støpejernsgryte eller panne tilsettes en liten mengde sunt jern til maten. 

Støpejern kan brukes på alle typer varmekilder - også åpen ild.

Skeppshult Støperi er det eneste gjenstående støperiet i Skandinavia som produserer husholdningsprodukter i støpejern. Mange moment i produksjonen er fortsatt håndverk, og avhenger av god utførelse. 

Vedlikehold:

- Vask alltid dine Skeppshult panner og gryter med varmt vann uten oppvaskmiddel. 

- Når du skal grovrengjøre din panne/gryte: Dekk bunnen på pannen med grovsalt. Varm deretter opp produktet på høy temperatur i 1-2 minutter. Hell av saltet og tørk produktet med papir. Produktet vil nå få en grå nyanse, det vil si at du nå kan brenne inn gryten/pannen med rapsolje.

- Hell noen dråper rapsolje i det tørre produktet slik at det danner et tynt lag. La produktet stå på høy varme på komfyren. Etter 10-15 minutter er oljen innbrent og produktet er svart igjen.

- Fastbrente matrester kan fjernes med svinto eller lignende, deretter bør produktet brennes inn igen. Samme behandling gjelder ved eventuell rust.