Fondue

Leirbålet var allerede på steinalderen samlingspunktet for mennesker i forskjellige familier. Et sted å skape fellesskap rundt. I dag er det ikke så mange som har brennende leirbål inne i sine hus og leiligheter, men det finnes absolutt alternativer som fyller den samme funksjonen.

På mange måter handler matlaging om å skape leirbål for å samle familie og venner rundt. Et slikt leirbål er fondue. En felles gryte som hele familien eller selskapet kan samle seg rundt og dele både mat og opplevelser med hverandre. Fondue forsterker på mange måter den aller største gleden med matlaging; å samles i fellesskap rundt noe.

Hos Bakeren og Kokken finner du fonduegryter til all slags fondue; tradisjonell fondue, ostefondue eller sjokoladefondue. Av forskjellige materialer, og med forskjellige slags løsninger for å varme opp fonduegryten. Vi har alltid gode leveringsvilkår og priser, i tillegg til den beste servicen du kan tenke deg om du velger å kjøpe en fonduegryte fra oss.

Samle familien eller vennene dine, skjær opp grønnsaker, kjøtt, jordbær, ananas og varm sjokolade, ost eller olje - og nyt gleden som fondue skaper.

Fondue