Fissler

Det blir neppe bedre enn dette. Fisslers kasseroller, gryter og panner er noe av det fineste man kan sette på komfyren. Fisslers høye kvalitet er velkjent blant Europas mest profesjonelle kokker, som strekker seg flere generasjoner tilbake. De er ikke bare praktiske, de har også et utrolig flott design.

Når du først tar i bruk din Fissler-kasserolle eller gryte, så merker du raskt at de har en rekke fine brukerfordeler. Når du ser det gode resultatet, kommer du ikke lenger til å kunne leve uten en stekepanne fra Fissler! Alle kasserollene og pannene er fremstilte av rustfritt stål, og de passer også fint til alle typer komfyrer og plater.

Ikke nok med det. Fisslers kasseroller, stekepanner og gryter, har en ekstra tykk bunn. Dette gjør at de holder varmen utrolig lenge! De fungerer også utmerket i ovnen, og du kan selvsagt vaske de i oppvaskmaskinen. Så lenge det er en ekte Fissler, så kan du stole på at det ligger en tanke bak alle de gjennomtenkte detaljene. Smarte lokk, hellefunksjon, måleskalaer og mye annet. Her finner du også praktiske gryteunderlag av rustfritt stål og silikon.

Fissler